Συνελήφθη ο τράπερ Light: Πόζαρε με όπλα της ΕΛ.ΑΣ! – Βρέθηκαν ναρκωτικά, φυσίγγια και τσεκούρι (upd)

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων

Συνελήφθη ο τράπερ Light: Πόζαρε με όπλα της ΕΛ.ΑΣ! – Βρέθηκαν ναρκωτικά, φυσίγγια και τσεκούρι (upd)

(Aρχικό κείμενο 09:08 – Ανανέωση 13:00) Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά η προσαγωγή του γνωστού τράπερ, Light, που δημοσίευσε φωτογραφίες με όπλα στο Instagram.

Ο τράπερ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής επειδή ανάρτησε χθες βράδυ ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ που τραγουδούσε μαζί με άλλους ράπερ, στο οποίο έδειχνε τα πιστόλια στη ζώνη του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο Γκάζι.

Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν:

  • Σε μία BMW δική του χάπια, δύο σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ.

Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία, καθώς διακρίνεται το εθνόσημο. Στις εικόνες φαίνεται να κυκλοφορεί με τα όπλα μέσα σε κλαμπ και να καπνίζει ατάραχος.

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Light ήταν να απολογηθεί στη Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που του είχε κάνει άλλος τράπερ για διαρροή ροζ βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.