ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της – Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές

Η επίθεση συνέβη μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της – Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές

Μια γυναίκα λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης, υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην Χαλκίδα.

Η βίαιη επίθεση συνέβη μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του ζευγαριού.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, γεμάτη μώλωπες, ξέφυγε από τα χέρια του άνδρα της και έφυγε από το διαμέρισμα ενώ ζήτησε βοήθεια από γειτονικό κατάστημα το οποίο ήταν ανοιχτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και μετά από αρκετή ώρα ο σύζυγος παραδόθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.