Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε καθαρίστριες έκλεβαν ρούχα & παπούτσια από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων

Πρόκειται για μαγαζιά του ομίλου της Inditex, Ζara, Stradivarius, Massimo Dutti

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε καθαρίστριες έκλεβαν ρούχα & παπούτσια από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων

Αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο, στην αυτόφωρη σύλληψη εννέα ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τεσσάρων γυναικών, δύο από τη Γεωργία και δύο από την Αρμενία πρωινές ώρες χθες (29-12-2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι οποίες εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού και εκμεταλλευόμενες τη φύση της εργασίας τους, είχαν πρόσβαση σε χώρους μεγάλων εμπορικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαγαζιά του ομίλου της Inditex, Ζara, Stradivarius, Massimo Dutti, απ’ όπου αφαιρούσαν συστηματικά και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενες γυναίκες ηλικίας 48, 53, 41 και 31 ετών, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας τους κι ενώ τα καταστήματα ήταν εκτός ωραρίου λειτουργίας, προχωρούσαν σε κλοπή εμπορευμάτων, με την τελευταία εξ’ αυτών να λαμβάνει χώρα ξημερώματα της (28-12-2021), οπότε και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Κατασχέθηκαν διάφορα αφαιρεθέντα είδη και τέσσερα ψαλίδια που κατείχαν οι δράστιδες προκειμένου να αφαιρούν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.