Βίντεο σοκ: Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι «κατακτούν» την πλ. Συντάγματος -Έτσι υποδεχθήκαμε το 2022 (upd)

Όταν εσύ ήσουν σπίτι η Αθήνα θύμιζε Ισλαμαμπάντ

Βίντεο σοκ: Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι «κατακτούν» την πλ. Συντάγματος -Έτσι υποδεχθήκαμε το 2022 (upd)

(Ανανέωση από 11:13). Δείτε νέα βίντεο από την πρωτοχρονιάτικη μάζωξη των “προσφύγων” από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας στην Πλατεία Συντάγματος, τους οποίους το άοκνο σώμα των… γνωστών 10.000 αστυνομικών που κόβουν πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες δεν ενόχλησε καν αφού ήταν εξαφανισμένο εχθές, από την περιοχή και τους γύρω δρόμους.

Όλα αυτά την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ “αλώνιζε” το Αιγαίο με το επιτελείο του σε αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου. Χώρα περιορισμένης ή χώρα μηδενικής κυριαρχίας;


Την ώρα που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια του και παρακολουθούσαν το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη-Ρουβά στην τηλεόραση, οι παράνομοι μετανάστες «κατακτούσαν» την πλατεία Συντάγματος.

Όχι, δεν πρόκειται για υπερβολή, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το πακιστανικό κανάλι URDU Greece έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είχε γεμίσει με μουσουλμάνους άνδρες!

Όπως φαίνεται στο βίντεο στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται μόνο αλλοδαποί, κυρίως Πακιστανοί, την ώρα που οι Έλληνες ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, καθώς τους απαγορεύθηκε μέχρι και η πρόσβαση στη συναυλία του Ρουβά. Να θυμίσουμε ότι ο Λυκαβηττός αντί να γεμίσει με θεατές γέμισε με κλούβες ΜΑΤ.

Αντιθέτως οι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας δεν τήρησαν κανέναν μέτρο ασφαλείας για τον Covid-19, ελάχιστοι φορούσαν μάσκα, παρά τον συνωστισμό, ενώ παρόλο που είναι υποχρεωτική οι δυνάμεις ασφαλείς δεν έκοψαν ούτε ένα πρόστιμο. Γι’ ακρίβεια δεν βλέπουμε καν να υπάρχει κάποιος αστυνομικός ώστε να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, περηφανευόταν για τους 10.000 αστυνομικούς που βγήκαν στους δρόμους, αλλά μάλλον χρησιμοποιούνται για να κυνηγούν τους Έλληνες ανεμβολίαστους και όσους Έλληνες αποφασίσουν να κάνουν κάποιο «πάρτι» (όπως «βαφτίζεται» κάθε μάζωξη).

Να σημειώσουμε ότι στο βίντεο εκτός από Έλληνα δεν βλέπουμε ούτε κάποια γυναίκα.

Δείτε βίντεο σοκ από την πλατεία Συντάγματος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.