ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρέθηκε βρέφος 2 μηνών εγκαταλελειμμένο σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι

Βρέθηκε βρέφος 2 μηνών εγκαταλελειμμένο σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι

Ένα σημείωμα βρέθηκε μαζί με το εγκαταλελειμμένο βρέφος σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι. Το βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το απόγευμα της Τετάρτης (5 Ιανουαρίου) σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος, καθαρό και περιποιημένο, και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα, για να μην κρυώνει. Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είπαν οι γιατροί, είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, μαζί με το βρέφος βρέθηκε και ένα σημείωμα που έγραφε το όνομα «Βασιλική». Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν γεννήθηκε σε κάποιο νοσοκομείο και αν ναι, πότε. Επίσης, γίνεται έρευνα και από κάμερες της περιοχής. Σημειώνεται πως τις έρευνες έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.