ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Η.Γκιώνης: «Πρόκειται για κύκλωμα – Εμπλέκονται πολιτικοί»

«Η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι αρκετά μεγάλο - Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου»

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Η.Γκιώνης: «Πρόκειται για κύκλωμα – Εμπλέκονται πολιτικοί»

Ο Ηλίας Γκιώνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την μήνυση που λέγεται ότι κατατέθηκε εναντίον του, αλλά και για στις απειλές που ο ίδιος λέει ότι δέχεται.

Ο κ. Γκιώνης εξήγησε ότι αρχικά έκανε repost σε μια ανάρτηση της σελίδας στο Facebook «Υπέροχες Γυναίκες» που έκανε αναφορά στην καταγγελία, χωρίς ο ίδιος να έχει στοιχεία. Στη συνέχεια άρχισε να δέχεται επικοινωνία από κοπέλες και να κάνει και ο ίδιος έρευνα για περιστατικά.

Όσον αφορά την μήνυση που λέγεται ότι έχει καταθέσει εναντίον του επιχειρηματίας, ο κ. Γκιώνης σχολίασε από πλευράς του ότι ο ίδιος έμαθε για τη μήνυση από τα μέσα ενημέρωσης. «Δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα, φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα θα ενημερώσω το κοινό» τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν κρύβεται προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο, ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν κρύβομαι, προφανώς, αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο ή αν ισχύει η μήνυση, γιατί το έχω ξαναπεράσει αυτό στο παρελθόν και την κέρδισα τη δίκη».

Ο κ. Γκιώνης συνέχισε λέγοντας ότι «δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω, όπως το αποδεικνύω μέχρι τώρα. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει ούτε μ’ εμένα, ούτε με το τι θα πει ο κόσμος. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και έχει να κάνει με όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν και μου είπαν ‘’Ηλία, πρέπει να το βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι΄αυτό’’».

Βάσει πληροφοριών που του έχουν δώσει γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί του, για δικά τους περιστατικά, ο κ. Γκιώνης είπε: «Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -γιατί αυτό κυμαίνεται και στις δύο πόλεις- οι κύριοι μέχρι και χθες το βράδυ καλούσαν κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες».

«Με ενημέρωσε μία κοπέλα ότι υπάρχουν ήδη καλέσματα σε επόμενα πάρτι» διευκρίνισε.

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται μόνο για επιχειρηματίες ή υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι, τόνισε πως «τα ονόματα που έχω συλλέξει εγώ -δεν είμαι για όλους βέβαιος, αλλά είμαι βέβαιος για τους έξι από αυτούς- είναι από διάφορους κλάδους».

«Υπάρχουν μέσα άτομα από τον αθλητισμό και την πυγμαχία. Υπάρχουν άτομα που έχουν υπάρξει σε ριάλιτι και από εκεί έγιναν διάσημα. Προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα και τις άκρες να το στηρίξουν όλο αυτό».

«Η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι αρκετά μεγάλο» τόνισε.

«Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία και τα έβγαλα στη δημοσιότητα, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα» είπε ο κ. Γκιώνης στη συνέχεια.

Ο ακτιβιστής επισήμανε ότι από τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του, έχει κοινοποιήσει μόλις το ένα δέκατο «γιατί κινδυνεύουν ζωές. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους και που μου είπαν να μην τα βγάλω».

«Έχω σκρίνσοτ, έχω φωτογραφίες με ντιλς. Αυτοί οι άνθρωποι διαλέγουν κοπέλες από τα social media. Έχω σκρίνσοτ που λέει ότι ‘’εγώ θέλω αυτή την κοπέλα, κανόνισέ τη μου, πώς θα έρθει να την καλέσουμε για να κάνουμε μαζί κάτι’’ ή ‘’θέλω αυτές τις τρεις κοπέλες’’. Και υπάρχουν αυτά, υπάρχουν συνομιλίες και μάλιστα υπάρχουν και δικαστικές διαμάχες και όλα αυτά οι κοπέλες τα είχαν κοινοποιήσει στο παρελθόν δημόσια. Αυτή τη στιγμή έχουν δικαστική διαμάχη με κάποιους από τους κυρίους αυτούς» περιέγραψε.

Ο Ηλίας Γκιώνης τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις αρχές, προκειμένου να παραδώσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

«Και να μου τα ζητήσουν, δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία για να τους τα δώσω, γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν και στην αστυνομία άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς, γιατί έχουν κι αυτοί όφελος» πρόσθεσε πάντως.

«Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία απ’ ότι με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι θα βγουν στο προσκήνιο σύντομα» επισήμανε ο κ. Γκιώνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε, τα ονόματα αυτά των πολιτικών που εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα, ο ίδιος δεν τα είχε βρει, ωστόσο του έδωσαν τα ονόματα δημοσιογράφοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.