ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνδυνος για μαθητές & καθηγητές: Κατέρρευσε στέγη σε σχολείο στο Νέο Ηράκλειο (φώτο)

«Η στέγη κατέρρευσε σε σημείο που ήταν η είσοδος των καθηγητών»

Κίνδυνος για μαθητές & καθηγητές: Κατέρρευσε στέγη σε σχολείο στο Νέο Ηράκλειο (φώτο)

Αντιμέτωποι με έναν μεγάλο κίνδυνο είναι μαθητές και οι καθηγητές στο 1ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου, μετά την κατάρρευση στέγης που συνέβη την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το διάστημα αυτό ευτυχώς κανείς δεν βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο ανησυχίες υπάρχουν για τη συνέχεια, καθώς στο συγκρότημα έχει γενικά εντοπιστεί στατική ανεπάρκεια, ενώ σημειώνεται ότι όλα προκλήθηκαν από τον σεισμό του 2019 όταν τα τρία συγκροτήματα στο σχολείο που φιλοξενεί 450 παιδιά και είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή υπέστησαν ζημιές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Γιάννης Μανώλας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι η στέγη κατέρρευσε σε σημείο που ήταν η είσοδος των καθηγητών.

Παράλληλα, επισήμανε ότι το ένα συγκρότημα αποκαταστάθηκε χωρίς καν να έχει γίνει έλεγχος στατικής επάρκειας, ενώ στα άλλα δύο οι επισκευές ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα και μέσα στα Χριστούγεννα έπεσε το στέγαστρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προκύπτει, πρόβλημα για συγκεκριμένα κομμάτια είχε προκύψει μετά τον σεισμό, όμως οι εργασίες άρχισαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ευθύνες φέρει και η δημοτική Αρχή που θα έπρεπε να κινητοποιηθεί για το θέμα, καθώς παιδιά ίσως κινδυνεύουν. Ανάμεσα σε όλα, αναφέρεται πως μετά το συμβάν καταστράφηκε και το σπίτι του φύλακα που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.