ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αεροσυνοδός κατήγγειλε γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση – Οι φωτογραφίες σοκάρουν (βίντεο)

Ζητάει 850.000 ευρώ από τον γνωστό πλαστικό χειρούργο

Αεροσυνοδός κατήγγειλε γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση – Οι φωτογραφίες σοκάρουν (βίντεο)

Τη ζωή της να καταστρέφεται είδε μια 38χρονη αεροσυνοδός, μετά από πλαστική επέμβαση η οποία αντί να «διορθώσει», αλλοίωσε το πρόσωπό της.

Σήμερα ζητάει 850.000 ευρώ από τον γνωστό πλαστικό χειρούργο που φέρεται να την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, πρόβαλε φωτογραφίες από το πώς έγινε το πρόσωπό της μετά τις αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες προκαλούν αποτροπιασμό.

Η 38χρονη αεροσυνοδός προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που πλήρωσε για να της κάνει τις επεμβάσεις, δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και όταν τελικά τον βρήκε της πρότεινε να το λήξουν με το να της δώσει 5.000 ευρώ.

Στην εκπομπή, μίλησε και ο δικηγόρος της 38χρονης Γιώργος Κατσαρίδης: «Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. Η κοπέλα έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά. Εκτός από το θέμα το εμφανισιακό που έχει τις παραμορφωτικές ουλές, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και παραλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.