Υπό αντίξοες συνθήκες οι έρευνες

Ένα μυστηριώδες περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στον Πόρο της Κεφαλλονιάς, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ένα ΙΧ, έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λιμεναρχείο Κεφαλλονιάς άρχισε την έρευνα στο θαλάσσιο χώρο του λιμανιού και κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στο νησί και φθάνουν τα 6-7 μποφόρ, δυσχεραίνουν την έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Άκαρπη η προσπάθεια του δύτη για τον εντοπισμό του οχήματος

Πριν λίγη ώρα, στο λιμάνι βούτηξε έμπειρος δύτης, χωρίς όμως να καταφέρει να εντοπίσει κάτι στο βυθό, καθώς τα ισχυρά ρεύματα έχουν ανακατέψει την άμμο και είχε μηδενική ορατότητα. Θα επιχειρήσει νέα έρευνα στις 09:00 το πρωί.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει προκύψει, ούτε η ταυτότητα του οδηγού, ούτε ο αριθμός των επιβατών, αλλά και ούτε οι λόγοι που οδήγησαν το αυτοκίνητο στη παγωμένη θάλασσα της Κεφαλλονιάς.

Τέλος, όπως μετέφεραν ασφαλείς πήγες στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος στο λιμάνι, ενώ μάρτυρες είδαν το αμάξι να επιπλέει για λίγα λεπτά στην επιφάνεια της θάλασσας.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όπως αναφέρει το inkefalonia.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το όχημα να επιταχύνει από τον παλιό λιμενοβραχίωνα του Πόρου και να πέφτει στο νερό. Αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές, εντούτοις όταν έφτασε το Λιμενικό, αλλά και η Πυροσβεστική, το όχημα είχε ήδη βυθιστεί και χαθεί. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν Λιμενικό, Πυροσβεστική, ο δύτης που βούτηξε στο λιμάνι, αλλά και τα μέλη της Ελειού Πρόννων, που ως στιγμής δεν έχει αποφέρει καρπούς.