ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταγγελία για Αττική Οδό: «Η γυναίκα μου γεννούσε και αστυνομικοί μας παράτησαν και έφυγαν»

«Έπαιρνα τηλέφωνα και με κορόιδευαν»

Καταγγελία για Αττική Οδό: «Η γυναίκα μου γεννούσε και αστυνομικοί μας παράτησαν και έφυγαν»

Ο Γιώργος, ένας από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, κατήγγειλε ότι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν με περιπολικό τη γυναίκα του που γεννούσε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως έζησε τον «απόλυτο τρόμο» και την «απόλυτη καταστροφή» καθώς «δεν ήμασταν για να γεννήσουμε» όμως σπάσανε τα νερά μέσα στην Αττική Οδό.

«Ήμασταν εγκλωβισμένοι και να γίνεται χαμός… Έπαιρνα τηλέφωνα παντού και να με κοροϊδεύουν και με έστελναν από εδώ και από εκεί» ισχυρίστηκε ο πατέρας αναφερόμενος σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

«Ξαφνικά πετυχαίνω ένα περιπολικό και εάν έχουν τον Θεό τους, τους λέω ”πεθαίνουμε, γεννάμε να πάρω τη σύζυγο να πάμε πιο κάτω να τη βάλω στο περιπολικό» τονίζει και σύμφωνα με τον ίδιο οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Έχουμε όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορούμε».

«Και φεύγει από έναν παράδρομο το περιπολικό» υπογραμμίζει ο άνδρας.

«Έπαθα εγκεφαλικό, έμφραγμα, με κοιτάζανε σαν βλάκες. Σαν βλάκες με κοιτάζανε» ενώ τελικά ήρθε ένα περιπολικό της Αττικής Οδού μετά από τρεις ώρες από τη στιγμή που είχαν σπάσει τα νερά της γυναίκας του.

«Θα είχαμε γεννήσει στον δρόμο, ευτυχώς στο τέλος προλάβαμε. Είχε χάσει τα μισά νερά» ενώ στο νοσοκομείο έγινε ολική νάρκωση και καισαρική.

«Από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μας αντιμετώπισαν με απόλυτη αδιαφορία. Στην ψύχρα μας εγκατέλειψαν και έφυγαν» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχετε Θεό, ρε παιδιά, βάλτε τη σύζυγο μέσα κι αφήστε με εμένα» είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.