Νέα καταγγελία από 16χρονη: 28χρονος της έταζε γάμο & όταν χώρισαν έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της

«Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς»

Νέα καταγγελία από 16χρονη: 28χρονος της έταζε γάμο & όταν χώρισαν έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα καταγγελία νεαρής κοπέλας σε βάρος 28χρονου.

Ειδικότερα, η 16χρονη σύναψε εξ’ αποστάσεως σχέση μέσω social media με 28χρονο που συστηνόταν ως αστυνομικός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της έταζε… γάμο.

Όταν χώρισαν έστειλε στον πατέρα της, γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε πως θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Σε τηλεοπτική εκπομπή, δημοσιεύτηκαν επίσης ηχητικά ντοκουμέντα και απειλές, στα οποία αναφέρονταν:

«Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς».

«Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και να σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι πάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρι για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο … πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.