ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Συνέλαβαν γονείς επειδή δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο – Επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας

Παραπέπονται σε δίκη

Ρόδος: Συνέλαβαν γονείς επειδή δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο – Επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας

Σε νέα σύλληψη γονιών που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο λόγω κορονοϊού προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Πρόκειται για τους γονείς ενός 12χρονου κοριτσιού, 49 και 47 ετών που παραπέμφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/1) από την Εισαγγελέα Υπηρεσίας σε ρητή δικάσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης οι γονείς εμφανίστηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για να εξεταστούν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικότητας φοίτησης στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο.

Οι γονείς υποστήριξαν ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και προβλημάτων υγείας της κόρης τους δεν την έστειλαν φέτος στο δημοτικό σχολείο αλλά ούτε και προτίθενται να το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι την προσεχή Δευτέρα θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο πατέρας ενός 10χρονου παιδιού που συνελήφθη πρώτος διότι και εκείνος δεν το έστελνε το παιδί του στο σχολείο. Συγκατηγορούμενη ήταν και η σύζυγος του και μητέρα του παιδιού αλλά η υπόθεση διαχωρίστηκε για εκείνη και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο την 4η Μαρτίου 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.