ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος ληστής με όπλο στο χέρι «έσπειρε» τον τρόμο (βίντεο)

Δείτε το βίντεο-σοκ ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος ληστής με όπλο στο χέρι «έσπειρε» τον τρόμο (βίντεο)

Κουκουλοφόρος 40χρόνος «έσπειρε» τον φόβο και τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη που λήστεψε ένα μίνι μάρκετ κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο. Πρόκειται για άνδρα ο οποίος με την απειλή όπλου αφού ακινητοποίησε τον υπάλληλο του καταστήματος στη συνέχεια άδειασε το ταμείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο εκμεταλλευόμενος αρχικά την απουσία του υπαλλήλου, στάθηκε μπροστά στο σταντ των τσιγάρων κι άρχισε να αρπάζει τα πακέτα. Ωστόσο όταν είδε τον υπάλληλο να έρχεται προς το μέρος του τρόμαξε.

Αν και κατάφερε να αποσπάσει 700 ευρώ περίπου και 30 πακέτα τσιγάρα, ο ληστής το ίδιο βράδυ συνέχισε την εγκληματική του δράση σε άλλα δύο καταστήματα. Όμως έκανε ένα μοιραίο λάθος. Δεν φορούσε γάντια και η αστυνομία τον ταυτοποίησε και τον συνέλαβε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Όπως λέει και ο υπεύθυνος του μίνι μάρκετ, κάθε νύχτα που περνάει είναι κι από ένας μικρός τρόμος, καθώς τα μίνι μάρκετ είναι εύκολος στόχος για τους ληστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.