Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι: 87χρονη βρέθηκε νεκρή αγκαλιά με το γατάκι της (upd2)

Η 87χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι: 87χρονη βρέθηκε νεκρή αγκαλιά με το γατάκι της (upd2)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 18:03) Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ήταν 87 ετών, ενώ φέρεται να ήταν και ανάπηρη και να έμενε μόνη της.

Οι πυροσβέστες θεωρούν δεδομένο πως η γυναίκα κατάλαβε ότι ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της, ωστόσο λόγω των πολύ μεγάλων κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε δεν μπόρεσε να φύγει.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μέσα στο σπίτι της, ανάμεσα στο υπνοδωμάτιό της και την κουζίνα και μάλιστα οι πυροσβέστες την βρήκαν απανθρακωμένη, αγκαλιά με το γατάκι της.

Εικάζουν λοιπόν ότι η γυναίκα επιχείρησε να πάρει το γατάκι της και να φύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια

Μάλιστα, μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και καλούσε σε βοήθεια.

Οι πληροφορίες θέλουν ότι η φωτιά ξέσπασε από κάποιο θερμαντικό σώμα, ωστόσο οι αυτό θα γίνει επισήμως γνωστό τις επόμενες μέρες.


(Ανανέωση 18:24) Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Λυκαβηττού στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, με την πυροσβεστική να εντοπίζει την ηλικιωμένη χωρίς τις αισθήσεις της.

Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν τις αρχές να προχωρούν σε εκκένωση της πολυκατοικίας, λόγω ύπαρξης φιάλης αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και βραχιονοφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.