ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανεξέλεγκτοι οι Πακιστανοί: Διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ και κατά της Ινδίας!

Καταφθάνουν με μισθωμένα πούλμαν! - Και απαιτήσεις για νομιμοποίηση χαρτιά οικογενειακή επανένωση και άλλα πολλά απο τους υπηκόους μιας χώρας φίλης και συμμάχου της Τουρκίας!

Ανεξέλεγκτοι  οι Πακιστανοί: Διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ και κατά της Ινδίας!

Aυτή την ώρα πραγματοποιείται η προαναγγελθείσα συγκέντρωση των Πακιστανών για το Κασμίρ, μέσα στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από την ινδική πρεσβεία! Οι Πακιστανοί ήταν αρκετά οργανωμένοι και μάλιστα είχαν προαναγγείλει και την μίσθωση πούλμαν!

Τα παρακάτω αναφέρουν οι Πακιστανοί διοργανωτές σε αναρτήσεις τους στα social media:

«Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, με την ευκαιρία της ”Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κασμίρ”:

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:00 μ.μ. στην Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, παρακαλούνται: (1)Να φοράτε μάσκεςκατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

(2) Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν τον περιορισμένο χρόνο, η διαμαρτυρία θα λήξει γρήγορα.

(3) Εθελοντές θα είναι παρόντες στο σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, για να καθοδηγήσουν τους διαδηλωτές στην Ινδική Πρεσβεία.

(4) Για την διευκόλυνση των διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στην ”Ημέρα Αλληλεγγύης του Κασμίρ”, έχει κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από διάφορες περιοχές που θα αναχωρήσουν ακριβώς στις 16:00 από τα ακόλουθα σημεία: Αγ. Παρασκευή – Ομόνοια – Νίκαια – Αχαρνών».

Εν τω μεταξύ αντί να πιέζει η Ελλάδα για να δεχθεί πίσω τους υπηκόους του, το Πακιστάν η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τους, απελαύνει, αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στη χώρα, αντίθετα ο υπουργός Νότης Μηταράκης θα επισκεφθεί Μπαγκλαντές και Πακιστάν για το θέμα της διευκόλυνσης στην “οικογενειακή επανένωση” (το λέμε τώρα) με έκδοση οικογενειακής βίζας και άνοιγμα των θεωρήσεων εργασίας!

Αλλά το θέμα είναι πως ουδείς αρνήθηκε την οικογενειακή επανένωση των Πακιστανών. Αρκεί να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκονταν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.