ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αιματηρό περιστατικό στη Λαμία: Αλλοδαπός γρονθοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του μέσα στον δρόμο

Αναστάτωση επικράτησε στην Λαμία, με τους πολίτες να τρέχουν αν βοηθήσουν την γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια

Αιματηρό περιστατικό στη Λαμία: Αλλοδαπός γρονθοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του μέσα στον δρόμο

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (17.02.2022) στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα και τη χτυπούσε με μανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος παλαιότερα την είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο πάλι μέρα μεσημέρι στην ίδια πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Ήταν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι όταν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου είδαν έναν άνδρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας μέσα στα στενά.

Την είχε χαρακώσει στο πρόσωπο

Ο πρώην σύντροφός της, όχι πολύ καιρό πριν την είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο πάλι μέρα μεσημέρι στην ίδια πλατεία.

Η 38χρονη μητέρα, που τελευταίο διάστημα έχασε και τους γονείς της, κάνει πραγματικό αγώνα να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο αλλοδαπός πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει πάει παντού για βοήθεια. Στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.