«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Δολοφονία Άλκη: Αναγνωρίστηκε ο 20χρονος Αλβανός από τους φίλους του

Η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη

Δολοφονία Άλκη: Αναγνωρίστηκε ο 20χρονος Αλβανός από τους φίλους του

Περισσότερο φως στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού επιχειρούν να ρίξουν οι διωκτικές αρχές μέσα από την αναγνώριση των δραστών από τους φίλους του 19χρονου που επέζησαν της επίθεσης, με τα οπαδικά κίνητρα.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται ως εξής: Ένας -ένας οι μάρτυρες βλέπουν τον κάθε κατηγορούμενο ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Καλούνται να τον αναγνωρίσουν πίσω από ένα τζάμι με μονόπλευρη θέαση και να πουν ποιος ήταν ο ρόλος του στην θανατηφόρα επίθεση που δέχτηκαν. Η διαδικασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη “τι ομάδα είστε”. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Η διαδικασία της αναγνώρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.