ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διατηρούσε «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών

Ηρωίνη, κάνναβη, μεθαδόνη, μεθαμφεταμίνη, LSD και χάπια μεταξύ των νακρωτικών που βρέθηκαν

Σέρρες: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διατηρούσε «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών

Δυο αδέλφια και οι τρεις συνεργοί τους, όλοι Έλληνες, εφοδίαζαν με κάθε λογής ναρκωτικά τους χρήστες σε διάφορες περιοχές των Σερρών. Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών.

Αρχικά, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν τα δύο αδέλφια την στιγμή που παρέλαβαν από μια υπαίθρια “καβάντζα” δίπλα σε έναν δρόμο σε περιοχή των Σερρών μία με ηρωίνη βάρους 309 γραμμαρίων, την οποία είχαν κρύψει. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία τους, βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 5,1 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 214 γραμμαρίων, δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 199,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 150 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, σε συνελήφθησαν περιοχές οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί τους και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν τρία φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 135,4 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,4 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, LSD και μεθαμφεταμίνης, 35 ναρκωτικά χάπια, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 100 ευρώ, που κατασχέθηκαν όπως και τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.