ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Φοβούνται οι κάτοικοι – «Θα θρηνήσουμε θύματα. Θα σκοτωθούν παιδιά»

Ετοιμόρροπο και επικίνδυνο κτίριο στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Φοβούνται οι κάτοικοι – «Θα θρηνήσουμε θύματα. Θα σκοτωθούν παιδιά»

Σε ένα πλήρως εγκαταλελειμμένο και επικίνδυνο να πέσει και να τραυματίσει ή και να σκοτώσει κάποιον περαστικό, έχει μετατραπεί ένα κτίριο, μια ανάσα από την πλατεία Λαού, στη Λαμία που ήταν κάποτε ένα από τα «στολίδια» της πόλης.

Η στέγη του εν λόγω κτιρίου στη Λαμία έχει καταρρεύσει ενώ οι τοίχοι έχουν κάνει μεγάλες ρωγμές. Βρίσκεται σε σημείο που καθημερινά περνούν άνθρωποι αλλά μπροστά σε αυτό κάθονται και παρέες παιδιών, με τους γείτονες να προσπαθούν να τα απομακρύνουν από το σημείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται για το κτίριο και δεν θέλουν να επαναληφθεί η τραγωδία με τον 22χρονο φοιτητή στη Λάρισα, που πριν λίγες ήμερες έχασε τόσο άδικα τη ζωή του επειδή έπεσε ένας τοίχος.

Ένας από τους γείτονες, ο κ. Φώτης Ζορμπάς ο οποίος είναι και συνταξιούχος μηχανικός, παρακολουθεί χρόνια τώρα το συγκεκριμένο κτίριο και είναι απόλυτος για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σπιτιού.

«Θα θρηνήσουμε θύματα. Θα σκοτωθούν παιδιά. Καθημερινά τα “διώχνουμε” γιατί κινδυνεύουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν και ξανάρχονται…», αναφέρει κάνοντας έκκληση να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες πριν γίνει το κακό.

«Κάθε φορά που βρέχει ή φυσάει δυνατά ακούμε να πέφτουν πέτρες και άλλα υλικά από το ετοιμόρροπο σπίτι. Ας μην θρηνήσουμε κάποιο δικό μας παιδάκι….», τονίζει μια από τις γειτόνισσες που μένει ακριβώς δίπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.