ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

699 συλλήψεις τον Δεκέμβριο στην Πελοπόννησο

699 συλλήψεις τον Δεκέμβριο στην Πελοπόννησο

Τον περασμένο μήνα, 699 άτομα συνελήφθησαν στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκ των οποίων οι 229 ήταν αλλοδαποί και έχει κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, ενώ 87 συνελήφθησαν για κλοπές και ληστείες.

Τον Δεκέμβριο του 2013, εξιχνιάστηκαν περί τις 150 υποθέσεις κλοπών και ληστειών σε σπίτια και καταστήματα στην Πελοπόννησο, ενώ εξαρθρώθηκαν συνολικά τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις. Μια εγκληματική ομάδα στην Αργολίδα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου. Μια εγκληματική ομάδα στην Κορινθία, που με διάφορες μεθόδους λήστευε σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα, στη εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών και δύο εγκληματικές ομάδες, στη Λακωνία και τη Μεσσηνία, που διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα, σπίτια και οχήματα.

Επίσης, τον περασμένο μήνα κατασχέθηκαν 51 κιλά και 171 γραμμάρια χασίς, 6,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 28,6 γραμμάρια ηρωίνης, οκτώ πιστόλια και περίστροφα, επτά κυνηγητικά όπλα, 1.286 φυσίγγια διαφόρων τύπων, κάλυκες και βολίδες, δέκα ξίφη, ξιφολόγχες και μαχαίρια, βεγγαλικά, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 4.779 λαθραία πακέτα τσιγάρα, μισό κιλό λαθραίος καπνός, 225 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO, χρηματικό ποσό 16.193 ευρώ, ένα μίνι καζίνο, μεγάλος αριθμός προϊόντων παραεμπορίου, ενώ βρέθηκαν και 24 κλαπέντα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.