ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Far West στο Παλαιό Φάληρο – Πυροβολισμοί σε ληστεία με καλάσνικοφ (βίντεο) (upd)

Far West στο Παλαιό Φάληρο – Πυροβολισμοί σε ληστεία με καλάσνικοφ (βίντεο) (upd)

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην ΕΛ. ΑΣ. όταν τρία άτομα προσπάθησαν να ληστέψουν κατάστημα ψιλικών στο Παλαιό Φάληρο.

Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (17.10.2017). Οι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ψιλικατζίδικο. Ήταν πάνοπλοι. Κρατούσαν αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ με τα οποία μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Αντιμέτωποι με τους πολίτες

Οι δράστες αφού άρπαξαν τα χρήματα βρήκαν στον δρόμο. Εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετή κίνηση και διερχόμενοι αντελήφθησαν τι είχε συμβεί.

Οι πολίτες κατάφεραν μάλιστα να “μπλοκάρουν” τους ληστές. Ο ένας από αυτούς τότε σήκωσε το καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί.

Οι πολίτες ωστόσο δεν πτοήθηκαν. Κατάφεραν να πιάσουν έναν από τους ληστές. Ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε χτυπήματα.

Μάλιστα τον ξυλοκόπησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για έναν Έλληνα 24 ετών ο οποίος και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ και ο ταμίας τραυματίστηκε, καθώς το χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου στο πρόσωπο.

Οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που είχαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Νωρίτερα είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.