Τρεις νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν στην περιοχή «Σελινιάτικα» του Ξυλοκάστρου έχοντας πάνω τους τα 1.900 ευρώ που είχαν αρπάξει λίγη ώρα πριν από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων χτυπώντας τους μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Συκιά.

Μαζί με τα κλεμμένα χρήματα, οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 19 και 18 χρόνων είχαν το μαχαίρι με το οποίο απείλησαν τα θύματά τους, ένα φακό, ένα ζευγάρι γάντια και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Η προανάκριση έφερε την ομολογία τους ότι από τον περασμένο Απρίλιο, μαζί με ακόμη συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, είχαν κλέψει ένα  αυτοκίνητο και είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις.

Δυο από αυτές ήταν σε ένα σχολείο και οι άλλες δυο σε σπίτια στο Ξυλόκαστρο και την Συκιά, από τα οποία είχαν κλέψει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες παράνομες πράξεις, ενώ αναζητούν τους δυο συνεργούς τους. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο όποιος τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr