ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τον άφησαν ελεύθερο για φόνο και επέστρεψε στο ίδιο σημείο για ληστεία!

Τον άφησαν ελεύθερο για φόνο και επέστρεψε στο ίδιο σημείο για ληστεία!

Επιβεβαίωσε  το αστυνομικό γνωμικό ότι  «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα  στον τόπο του εγκλήματος»  ο 26χρονος που πριν από ένα  μήνα είχε σκοτώσει με μια  μαχαιριά στην καρδιά έναν  31χρονο έξω από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. της Ρόδου, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος! Στο ίδιο ακριβώς σημείο συνελήφθη ξανά για ληστεία!

Μαζί  με έναν 22χρονο συνεργό του που έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές και απειλές με μαχαίρι, σταμάτησαν έναν 31χρονο, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 20 ευρώ και το κινητό του. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να τους συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα και να τους παραπέμψουν στον εισαγγελέα Ρόδου για ληστεία.

Στις 19 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο, ο 26χρονος είχε σκοτώσει τον 31χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, επειδή παρενόχλησε την 27χρονη φίλη του! Τότε, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα αλλά, ενώ κρίθηκε προφυλακιστέος από εισαγγελέα και ανακριτή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στο οποίο προσέφυγε τον άφησε ελεύθερο. Όσο βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος, η 27χρονη «πέτρα του σκανδάλου» προσπάθησε να του προμηθεύσει ηρωίνη κρυμμένη μέσα σε ρούχα και συνελήφθη και αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.