ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ποιος είναι ο απότακτος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να εκτέλεσε το «συμβόλαιο θανάτου» Αλβανού μαφιόζου (βίντεο)

Ποιος είναι ο απότακτος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να εκτέλεσε το «συμβόλαιο θανάτου» Αλβανού μαφιόζου (βίντεο)

Ο 43χρονος απότακτος αστυνομικός που κατηγορείται για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην Αλβανία όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος είχε εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης έξι κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης αλλά και σε περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από την Κρυσταλλοπηγή, την περίοδο 2008-2009.

Μερικά χρόνια αργότερα, είχε απομακρυνθεί από την Αστυνομία αφού θεωρείται ότι είχε πλέον ενταχθεί σε οργανωμένα λαθρεμπορικά κυκλώματα. Μάλιστα, είχε βρεθεί εκτός φυλακής μετά από πρόσφατη δίκη στα Ιωάννινα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για μια πρωτοφανή υπόθεση αφού διαπιστώνεται, ίσως για πρώτη φορά, συμμετοχή Έλληνα και μάλιστα πρώην αστυνομικού σε «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος Αλβανού, και μάλιστα σε αλβανικό έδαφος.

Θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε προ τεσσάρων ημερών στα Τίρανα ήταν ο 40χρονος Ντέβι Κάσμι, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες.

Ο Κασμί φέρεται να προχωρούσε σε διακίνηση ναρκωτικών στην Γαλλία και την Ισπανία και να είχε αναπτύξει εχθρότητες με άλλους εμπόρους ναρκωτικών. Στο σπίτι του μάλιστα βρέθηκε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, παραισθησιογόνων χαπιών και ένα όπλο.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής Έλληνας είχε και δύο αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων, στα Τίρανα, βρέθηκαν από την αστυνομία τουλάχιστον δέκα πυροβόλα όπλα, εκτοξευτής αντιαρματικών ρουκετών, σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, αντιασφυξιογόνες μάσκες αλλά και ένα drone.

Αλβανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες του Ε.Ε. όπου σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία ο 41χρονος Έλληνας μπήκε στη χώρα τους πριν δύο εβδομάδες και βρήκε κρησφύγετο στη βίλα ενός εκ των συνεργών του στα προάστια των Τιράνων.

Εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπου οι Αλβανοί την ονομάζουν “Αίνιγμα”, σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ένας παλιός γνώριμος των αλβανικών αρχών που έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Ο Έλληνας απότακτος αστυνομικός όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης είναι το άτομο που πυροβόλησε με απόλυτη ψυχραιμία στο κεφάλι και σκότωσε τον Devi Kasmi ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του. O E.E. ζει μόνιμα στην Άρτα και τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η αμοιβή του για την εκτέλεση ήταν 6.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.