ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα στην εθνική οδό – Καταδίωξη θρίλερ – 1 νεκρός (φωτό, βίντεο) (upd)

Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα στην εθνική οδό – Καταδίωξη θρίλερ – 1 νεκρός (φωτό, βίντεο) (upd)

[Ανανέωση 09:20] Επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρός ο άνδρας που προκάλεσε την κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το πρωί της Δευτέρας.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από την καταδίωξη της αστυνομίας και αφού πρώτασυγκρούστηκε με δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν στήσει μπλόκο.

Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως η αστυνομία τοποθέτησε φορτηγά στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας και ο οδηγός έπεσε επάνω στο ένα από αυτά και φαίνεται πως είναι νεκρός.

Το αυτοκίνητο καταγγέλθηκε από διερχόμενους οδηγούς αρχικά στην περιοχή της Μαυρομαντήλας ότι κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση την Αθήνα, κόντρα στην κυκλοφορία.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν αστραπιαία. Προσπάθησε να σταματήσει την τρελή κούρσα στα διόδια της Αγίας Τριάδας αλλά δεν τα κατάφερε. Ο οδηγός δεν υπακούε στα σήματα της τροχαίας.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.


Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Φθιώτιδας, καθώς ο οδηγός απέφυγε τα μπλόκα της αστυνομίας και πορευόταν αντίθετα στο ρεύμα, σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων επί αρκετά χιλιόμετρα, προτού τελικά εξουδετερωθεί από… οδόφραγμα που έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι νεκρός.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί αρκετή ώρα να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη για να διαφύγει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ότι ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μη υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών. Μάλιστα κάποια στιγμή που τον πλησίασαν, προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά, ενώ πετούσε και αντικείμενα από το παράθυρό του.
Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για το μπλόκο.

Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

\

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.