ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Οχυρωμένα» τα σημεία εξόδου από την Ελλάδα: Συλλήψεις αλλοδαπών που ήθελαν να φύγουν

«Οχυρωμένα» τα σημεία εξόδου από την Ελλάδα: Συλλήψεις αλλοδαπών που ήθελαν να φύγουν

«Οχυρό» θυμίζουν τα σημεία εξόδου από την Ελλάδα, καθώς το ΛΣ διεξάγει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εμποδίσει λαθραίους μετανάστες από το να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Σε δύο επιχειρήσεις στο λιμάνι της Πάτρας εμποδίστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα 5 λαθραίοι μετανάστες, με το αιτιολογικό της παράνομης εξόδου.

Το ότι είχαν μπει παράνομα στη «χώρα» δε φαίνεται να απασχολεί πάντως κανένα. Αρκεί να μην φύγουν. Τίποτα άλλο!

Η πρώτη επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 20 ετών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 20χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα, που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα με την άμεση συνέργεια του 24χρονου ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.

Επίσης, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, προέβησαν βραδινές ώρες εχθές, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, οι δύο κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, ενώ ο τρίτος είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι προσπάθειες του ΛΣ συνεχίζονται σε όλα τα σημεία εξόδου προκειμένου να αποτραπεί κάθε δυνατότητα διαφυγής αλλοδαπών από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα βέβαια οι είσοδοι είναι ανοικτές, είτε από τον Έβρο είτε από το Αιγαίο και οι αλλοδαποί εισέρχονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.