ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ παράνομων μεταναστών στο κέντρο της τριτοκοσμικής Αθήνας: Αλγερινός μαχαίρωσε Μαροκινό

Νέα αιματηρή συμπλοκή   μεταξύ παράνομων μεταναστών στο κέντρο της τριτοκοσμικής Αθήνας:  Αλγερινός μαχαίρωσε Μαροκινό

Οι φιλήσυχοι «πρόσφυγες» συνεχίζουν την μετατροπή της Αθήνας και της Ελλάδας στα πρότυπα των χωρών καταγωγής τους.

Μετά τη δολοφονία ενός Πακιστανού μόλις πριν από δύο ημέρες, αυτή τη φορά νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ ενός Αλγερινού και ενός Μαροκινού, οι οποίοι έβγαλαν τα μαχαίρια, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι ένας εκ των αυτών

Συγκεκριμένα πριν από λίγο στην πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας οι δυο αλλοδαποί τσακώθηκαν έντονα και ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον άλλον στον πόδι και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έκλεισε τους δρόμους στην περιοχή φυσικά όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο τραυματισμένος είναι από το Μαρόκο και δήλωσε στην αστυνομία πως ο άλλος που τον μαχαίρωσε ήθελε να τον ληστέψει, βέβαια σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους εργαζόμενους της περιοχής το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού καθημερινά πραγματοποιείται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά ως «πρόσφυγες» έχουν το δικαίωμα να κάνουν πρακτικά ότι θέλουν.

Και για να… “ευθυμήσουμε” λίγο την ώρα που εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό, σε απόσταση λίγων μέτρων ο πραγματοποιούνταν εγκαίνια δέκα νέων καταστημάτων, με τη συμμετοχή Καμίνη και της ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο αναμόρφωσης του προσώπου της περιοχής!

Το “νέο πρόσωπο” που οραματίζονται κάποιοι χωρίς να έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα σε δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Βάθη, ένας αλλοδαπός έσφαξε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των περαστικών έναν άλλον αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πλησίασε τον αλλοδαπό και με ένα σπασμένο μπουκάλι, του έκοψε τον λαιμό.

Tο θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Οι Μαροκινοί, οι Αλγερινοί όπως και τόσοι άλλοι αλλοδαποί ήρθαν στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω της πάγιας διαδικασίας των «διασώσεων».

Στη συνέχεια αφού δήλωσαν «πρόσφυγες» πήραν τα απαραίτητα χαρτιά για να ζήσουν το μύθο τους στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά ακόμη και αν συλληφθεί ο δράστης ουδέποτε πρόκειται να απελαθεί καθώς πάγια γραμμή της κυβέρνησης είναι όχι απελάσεις και για κανένα λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.