ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Συναγερμός» στην Κοζάνη: Δρακόντεια μέτρα για τον αγώνα της Εθνικής με τα Σκόπια – «Δεν θα ανεχτούμε…»

«Συναγερμός» στην Κοζάνη:  Δρακόντεια μέτρα για τον αγώνα της Εθνικής με τα Σκόπια – «Δεν θα ανεχτούμε…»

Δρακόντεια μέτρα θα υπάρχουν στην Κοζάνη, ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας στο χάντμπολ Ανδρών με αντίπαλο την ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του EURO 2020 και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του δήμου Κοζάνης ,που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο, προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου, αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από τα «καταστήματα Γερμανός» στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας. Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15:30, ενώ το Σάββατο, στις 12:30, στους χώρους της Βιβλιοθήκης, θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» για τον αγώνα χάντμπολ με τα Σκόπια: «Δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή πρόκληση από την ομάδα των Σκοπίων»

Η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» με ανακοίνωσή τους αναφέρουν για τον αγώνα χάντμπολ της Εθνικής:

«Όλους εσάς που είχατε την φαεινή ιδέα να διοργανώσετε την 28η Οκτωβρίου αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, σας προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή πρόκληση από την ομάδα των Σκοπίων (φανέλες με το όνομα Μακεδονίας, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας κτλ κτλ)

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πως με οποιαδήποτε άλλη ονομασία κατέβει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Σκοπίων πέραν της FYROM ο αγώνας δεν πρέπει να διεξαχθεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες θα είναι εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εθνική μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.