ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης (βίντεο)

Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης (βίντεο)

Ένταση και συμπλοκές ανάμεσα σε αλλοδαπούς είχαμε για ακόμη μια φορά στην Κυριακή το βράδυ στο κέντρο στην «πολυπολιτισμική» Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στη δίνη των μεταναστευτικών ροών που έρχονται ανεξέλεγκτα από τον Έβρο, αλλά και τα Βαλκάνια.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο καθώς και η Ο.Π.Κ.Ε, γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι συμπλοκές συνέβησαν στην οδό Σαπφούς κοντά στην κινέζικη αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι και οι αιτίες, αλλά αυτό δεν έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Και γνωστοί να ήταν το πρόβλημα από την αθρόα και ανεξέλεγκτη έλευση αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι εδώ και θα δυστυχώς θα παραμείνει.

Περιττό να προστεθεί πως ακόμη και αν υπήρχαν συλλήψεις ουδείς εκ των αλλοδαπών επρόκειτο να απελαθεί από τη χώρα καθώς δεν πραγματοποιούνται απελάσεις για κανένα λόγο. Όσο για τους Έλληνες κάτοικους της πόλης αυτοί είναι πλέον φιλοξενούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.