Τέσσερις αλλοδαποί από Αφγανιστάν, Αλβανία και Ρουμανία ανάμεσα στους συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια

Τέσσερις αλλοδαποί από Αφγανιστάν, Αλβανία και Ρουμανία ανάμεσα στους συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια

Δεκαπέντε Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί είναι οι δεκαεννέα συλληφθέντες στα επεισόδια που έγιναν χθες βράδυ, μετά την πορεία μνήμης για τη 17η Νοεμβρίου, στο Πολυτεχνείο και την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο ενημέρωση της Αστυνομίας, από τους 15 Έλληνες, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών. Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών. Ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.