ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που κρατούσαν όμηρο έναν 16χρονο και ζητούσαν λύτρα

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που κρατούσαν όμηρο έναν 16χρονο και ζητούσαν λύτρα

Στη σύλληψη δύο Αλβανών, που ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής ανήλικου Πακιστανού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Aυτό έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, δύο άτομα που ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής Πακιστανού.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 49 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και δύο ακόμη σύνεργων τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία προηγήθηκε καταγγελία του 16χρονου Πακιστανού, σύμφωνα με την οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 23 Νοεμβρίου, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα προς αυτόν άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Οπως αναφέρει το thestival τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου ο παθών κατάφερε να διαφύγει και να μεταβεί σε αστυνομικό κατάστημα όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.