ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βίντεο- σοκ από την ανάσυρση της σορού της Ελένης Τοπαλούδη

Βίντεο- σοκ από την ανάσυρση της σορού της Ελένης Τοπαλούδη

Βίντεο-σοκ από την στιγμή της ανάσυρση της σορού της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο πριν από δύο εβδομάδες.

Οι λιμενικές αρχές δήλωσαν την Παρασκευή μέσω συνέντευξης Τύπου ότι τα πόδια της άτυχης κοπέλας δέθηκαν με σκοινί από το Λιμενικό και όχι από τους δράστες.

Μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, είδαμε για πρώτη φορά ένα βίντεο ντοκουμέντο, όπου φαίνονται οι δύτες να τραβάνε την 21χρονη φοιτήτρια από την θάλασσα.

Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=OnV7E6tC30Y

Οξύθυμος, προκλητικός που δημιουργούσε συχνά φασαρίες

Ο ΜΚ σύμφωνα με τη Real παρά τα 21 του χρόνια είχε καταφέρει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους να απασχολήσει την τοπική κοινωνία.

Οι γείτονες του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.

Τι συνέβη τον περασμένο Ιούνιο

Ο ΜΚ οδηγούσε άκρως επικίνδυνα τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελλετζιάν.

Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις του και να χάσει τις εμφανίσεις του στην Αμερική. Ο Κελλετζιάν έχει καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του ΜΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0J89rXQ-Jmo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.