Πάτρα: Απόπειρα ασέλγειας σε υπάλληλο του ΚΤΕΛ

Πάτρα: Απόπειρα ασέλγειας σε υπάλληλο του ΚΤΕΛ

Εφιαλτική ήταν η βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων για μια νεαρή υπάλληλο του ΚΤΕΛ Πατρών, που είχε βάρδια στο εκδοτήριο εισιτηρίων, καθώς βρέθηκε στα χέρια ενός αδίστακτου κακοποιού ο οποίος αποπειράθηκε πρώτα να την ληστέψει και στη συνέχεια να την βιάσει!

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από τις τουαλέτες του ΤΕΙ Πατρών που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά από το εκδοτήριο, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα και την έριξε στο έδαφος όπου άρχισε να την χτυπά ζητώντας της επιτακτικά χρήματα. Η τρομοκρατημένη υπάλληλος απάντησε πως δεν είχε κάτι αξίας πάνω της και τότε ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι με σκοπό να την βιάσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή αντέδρασε και κλώτσησε δυνατά τον επίδοξο βιαστή, καταφέρνοντας να ξεφύγει τρέχοντας. Σύμφωνα με το thebest.gr, πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα βίωσε και έδωσε περιγραφή του δράστη, ο οποίος ήταν ύψους περίπου 1,80, με μούσι και μπουφάν με κουκούλα σφιχτά δεμένη γύρω από το πρόσωπό του. Η άτυχη κοπέλα φέρει πολλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα από την πάλη της με τον δράστη που αναζητείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.