ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Θρίλερ με δύο εξαφανίσεις – Αγνοούνται μια 76χρονη και ένας 35χρονος (φωτο)

Κρήτη: Θρίλερ με δύο εξαφανίσεις – Αγνοούνται μια 76χρονη και ένας 35χρονος (φωτο)

Δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις εξαφάνισης Κρητικών απασχολούν τις Αστυνομικές Αρχές του νησιού οι οποίες καλούνται να βρουν την άκρη του νήματος.

Οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους, ωστόσο όπως αναφέρει το ekriti.gr οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευαγγελία Λυτινάκη

Η μία εξαφάνιση είναι αυτή της Ευαγγελία Λυτινάκη από τα Χανιά. Η 76χρονη γυναίκα, όπως αναφέρεται και στο σήμα του silver alert που έχει εκδοθεί, εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου όταν για τελευταία φορά εθεάθη στο 7ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου.

Η αγνοουμένη Ευαγγελία Λυτινάκη ζούσε μόνιμα στα Χανιά και δεν είχε παιδιά. Σύμφωνα με πηγές του ekriti.gr η τελευταία φορά που υπήρξαν ίχνη της αγνοούμενης ήταν την ημέρα της εξαφάνισής της όταν μία κάμερα την κατέγραψε να κινείται με κατεύθυνση, πιθανότατα, συγγενικό της σπίτι. Η κάμερα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την κατέγραψε μόνο να πηγαίνει και όχι να επιστρέφει.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, συγγενικά της πρόσωπα που την αναζήτησαν, άνοιξαν το σπίτι της τρεις ή τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση όμως η 76χρονη δεν ήταν μέσα.

Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι η αγνοουμένη όταν έβγαινε, πήγαινε με το λεωφορείο στην πόλη των Χανίων ή στην περιοχή «Αρκαλιές» όπου διαθέτει ελαιόδεντρα.

Στέφανος Αγρυμάκης

Η δεύτερη υπόθεση εξαφάνισης που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του νησιού είναι αυτή του 35χρονου Στέφανου Αγρυμάκη από το Ρέθυμνο τα ίχνη του οποίου εκτιμάται ότι χάθηκαν από τις 20 έως τις 25 Νοεμβρίου. Την εξαφάνιση δήλωσε στις Αρχές η μητέρα του.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης, ο αγνοούμενος ζούσε μόνιμα στο Ρέθυμνο και εργαζόταν ως ναυαγοσώστης.

Το διάστημα κατά το οποίο εκτιμάται ότι εξαφανίστηκε, ο 35χρονος φέρεται να ταξίδεψε στον Πειραιά όπου εκεί είδε στο δρόμο συγγενικό του πρόσωπο με το οποίο φέρεται να συζήτησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 35χρονος φέρεται να είχε πει σε συγγενικό του πρόσωπο ότι σκόπευε να επιστρέψει στην Κρήτη στη μία Δεκεμβρίου όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, με την αγωνία της οικογένειας να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.