Αλβανικά ΜΜΕ: Διαδηλωτές στην Αθήνα επιτέθηκαν σε Αλβανό δημοσιογράφο – Τον πέρασαν για Σκοπιανό

Αλβανικά ΜΜΕ: Διαδηλωτές στην Αθήνα επιτέθηκαν σε Αλβανό δημοσιογράφο – Τον πέρασαν για Σκοπιανό

Ένας διαδηλωτής όταν άκουσε τον ανταποκριτή του αλβανικού καναλιού Top Channel να μιλάει εν μέσω της διαδήλωσης στο Σύνταγμα προσπάθησε να τον εμποδίσει, απευθυνόμενος υβριστικά προς αυτόν, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα κατά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του αλβανικού καναλιού όταν ο δημοσιογράφος Αρτούρ Μπίμπε άρχισε το ρεπορτάζ ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Η κατάσταση έγινε πιο έντονη όταν άκουσε το δημοσιογράφο να μιλάει μια άλλη γλώσσα και τον πέρασε για Σκοπιανό. Το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση.

Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος εναντίον του νέου ονόματος των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.