ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Νεαρές Ρομά ετών… 16 και 18 διέρρηξαν σπίτι ηλικωμένης

Λαμία: Νεαρές Ρομά ετών… 16 και 18 διέρρηξαν σπίτι ηλικωμένης

Δύο νεαρές Ρομά, ετών 16 και 18 εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Λαμία και τη λήστεψαν.

Οπλισμένες με μπόλικο… θράσος άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης στη Λαμία δυο νεαρές Ρομά, μια από τις οποίες ανήλικη, μπήκαν μέσα μέρα- μεσημέρι και έψαξαν με την ησυχία τους για χρήματα! Όταν τις πήρε είδηση η ένοικος, είχαν ήδη «βουτήξει» 52 ευρώ και έφευγαν τρέχοντας.

Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την εισβολή άρχισαν έρευνες στην περιοχή και εντόπισαν τις δύο γυναίκες ηλικίας 16 και 18 χρόνων και επέστρεψαν στην ηλικιωμένη τα κλεμμένα χρήματα που βρήκαν πάνω στην μεγαλύτερη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος τις παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Την απουσία του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού εκμεταλλεύτηκε ένας 40χρονος Ρομά για να παραβιάσει την πόρτα το απόγευμα του Σαββάτου και να αρπάξει από μέσα χρυσαφικά και καλλυντικά αξίας 8.000 ευρώ. Ωστόσο, ο τυχαίος έλεγχος που του έκαναν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δομοκού αποκάλυψε τα κλοπιμαία και συνελήφθη! Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.