ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Σαλβίνι προς υποστηρικτή της μετανάστευσης: «Μόλις κέρδισες 10 αλλοδαπούς για το σπίτι να τους φροντίζεις» (βίντεο)

Μ.Σαλβίνι προς υποστηρικτή της μετανάστευσης: «Μόλις κέρδισες 10 αλλοδαπούς για το σπίτι να τους φροντίζεις» (βίντεο)

Ρεσιτάλ έδωσε ο Ιταλός ΥΠΕΣ και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Μ.Σαλβίνι ο οποίος απάντησε σε αριστερό υποστηρικτή της μετανάστευσης όταν ξεκίνησε να τον βρίζει για την αντιμεταναστευτική και εθνική του πολιτική «μόλις κέρδισες 10 μετανάστες θα τους στείλουμε στο σπίτι σου»

Άλλοι τον συμπαθούν άλλοι τον αντιπαθούν αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ευφυία του και το γεγονός ότι όχι μόνο είναι ετοιμόλογος αλλά ξέρει να μην απαντάει ως πολιτικός με αποτέλεσμα να δείχνει αυθεντικός.

Ο Σαλβίνι λοιπόν, σε ομιλία του για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί, δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν Αριστερό, ο οποίος είπε:

«(Σαλβίνι) είσαι ένας δολοφόνος» για να λάβει την εξής αφοπλιστική απάντηση από τον Ιταλό πολιτικό:

«Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες. Θα τους στείλουμε στο σπίτι σου.»

«Οι Κομμουνιστές, όσο περισσότερα χρήματα βγάζουν, τόσους περισσότερους λόγους για την…ηθική βγάζουν».

Δείτε το βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους):


Ο υποστηρικτής της μετανάστευσης, τον αποκάλεσε δολοφόνο και του απάντησ ότι δολοφόνοι είναι αυτοί, που διακινούν ανθρώπους (και όχι αυτός που τους σταματάει).

Ακόμα και χώρες οποίε θεωρούνταν κατεξοχήν φίλα προσκείμενες για τις μεταναστευτικές ροές όπως ΗΠΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ )πλέον ακολουθούν μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική καθώς έχουν φτάσει στο σημείο της ολικής κατάρρευσης οι κοινωνικές τους δομές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.