Αντιπτέραρχος σκότωσε την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε! (upd)

Αντιπτέραρχος σκότωσε την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε! (upd)

Aνανέωση: 13:00

Κατέληξε τελικά ο αντιπτέρασχος που αυτοπυροβολήθηκε στο Ελληνικό όπως και η σύντροφός του.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, ενώ συλλέγουν πληροφορίες από γείτονες και οικείους του ζευγαριού.

Αμφότεροι διακομίστηκαν εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 87χρονο. Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο… αμήν, πυροβολώντας την, ενώ προσπάθησε να δώσει κι αυτός τέλος στη ζωή του.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η Βουλγάρα, είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος στρατιωτικός, πυροβόλησε την 59χρονη έξω από το σπίτι τους, ύστερα από έντονη λογομαχία κι ακολούθως ανέβηκε στο διαμέρισμά του κι αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα…


Πυροβολισμοί έπεσαν σε κεντρικό δρόμο, στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα στη Λ. Βουλιαγμένης 88 στον παράδρομο, ένα ζευγάρι καθώς διαπληκτιζόταν ο άνδρας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

Φέρεται ότι είναι αντιπτέραρχος, πυροβόλησε την γυναίκα και μετά αυτοκτόνησε όταν ανέβηκε στο διαμέρισμά του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά και ασθενοφόρο.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 70χρονο απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας ενώ η γυναίκα σύντροφός του είναι από τη Βουλγαρία

Και οι δύο μεταφέρονται αυτή την ώρα στο Ασκληπιείο Βούλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία παλαιότερα φρόντιζε την τέως σύζυγο του 70χρονου η οποία απεβίωσε. Μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου, ο 70χρονος παντρεύτηκε τη Βουλγάρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.