ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φοβισμένη η 90χρονη: «Όχι, τώρα δε θέλω να ξαναβγώ να πουλήσω παπουτσάκια»

Φοβισμένη η 90χρονη: «Όχι, τώρα δε θέλω να ξαναβγώ να πουλήσω παπουτσάκια»

Η σύλληψη της 90χρονης που πουλούσε… «παράνομα» παπουτσάκια προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

Τρομοκρατημένη είναι πλέον η 90χρονη που συνελήφθη και -σαν κοινή εγκληματίας- κρατήθηκε επί 12 ώρες από τους αστυνομικούς, οι οποίοι την συνέλαβαν να… πουλάει παντόφλες.

Η 90χρονη πλέον δεν θέλει να ξαναβγεί να πουλάει τα παντοφλάκια, αφού όπως εξομολογήθηκε στην κόρη της, όταν την ρώτησε αν θα ξαναστήσει την πραμάτια της στο δρόμο, απάντησε τρομοκρατημένη: «Όχι, όχι τώρα, δε θέλω, τι να πάω».

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει εξοργίσει το πανελλήνιο. Μια γυναίκα στη δύση της ζωής της, 90 χρονών, που έζησε επί χρόνια στον Καύκασο, επιστρέφει τελικά στην Ελλάδα και αντί να ζει αξιοπρεπώς, αναγκάζεται να βγαίνει στο δρόμο, να στήνει την πραμάτια της και να στέκεται επί ώρες να πουλήσει ό,τι μπορεί για να κερδίσει μερικά ευρώ και να φάει η ίδια και ο ανήμπορος σύζυγός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σαν να μην ήταν αρκετή ταλαιπωρία για μια γυναίκα 90 ετών, προφανώς μετά από καταγγελία, συλλαμβάνεται και παραμένει επί 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα, μόνο με λίγο νερό, όπου την φωτογραφίζουν και της παίρνουν αποτυπώματα, ότι θα έκαναν σε έναν κοινό εγκληματία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.