Νέο βίντεο από τις φυλακές: Εικόνες χλιδής για τους κρατουμένους – Αλκοόλ και ζεϊμπεκιές!

Νέο βίντεο από τις φυλακές: Εικόνες χλιδής για τους κρατουμένους – Αλκοόλ και ζεϊμπεκιές!

Ένα νέο βίντεο για τη ζωή που κάνουν οι κρατούμενοι στις ελληνικές φυλακές είδε το φως της δημοσιότητας.

Ήδη από χθες, Σάββατο 23.03.2019, είχε ξεσπάσει σάλος από το βίντεο που έδειχνε πώς οι κρατούμενοι είχαν μετατρέψει το κελί τους σε… άνετο διαμέρισμα με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ, κινητά με τα οποία έκαναν και live (!) στο Faceobok, μέχρι και… κατοικίδιο!

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν άργησε και με σχετική ανακοίνωση τόνιζε πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου», με την ηγεσία του υπουργείου να μην κρύβει την οργή της.

Ωστόσο, πλέον, ένα νέο βίντεο δείχνει ξανά εικόνες από… πάρτι μέσα στις φυλακές. Παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δείχνει ξανά το αλκοόλ να ρέει άφθονο κι έναν κρατούμενο να χορεύει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και να απαθανατίζουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα.

Βεβαίως και ο χορός δεν είναι… ποινικά κολάσιμος, ωστόσο τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις φυλακές είναι πολλά. Και αφορούν κυρίως στο πώς προμηθεύονται οι κρατούμενοι hi-tech τηλεοράσεις, ακριβά κινητά και μπουκάλια με αλκοόλ.

Δείτε το νέο βίντεο από τις φυλακές:

«Πάρτι έκαναν τα παιδιά»!

Την ίδια ώρα, ένας πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;».

Ωστόσο τα όσα λέει στην συνέχεια είναι αποκαλυπτικά του πώς λειτουργούν τα «πράγματα» στις φυλακές.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από: Alpha Tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.