ΠΟΕΔΗΝ: «Παρά λίγο στο Καραμανδάνειο να σκοτώσουν συνάδελφο δύο μεθυσμένοι Ρομά»

ΠΟΕΔΗΝ: «Παρά λίγο στο Καραμανδάνειο να σκοτώσουν συνάδελφο δύο μεθυσμένοι Ρομά»

«Παρά λίγο χθες το βράδυ στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών Καραμανδάνειο να σκοτώσουν συνάδελφο δύο μεθυσμένοι Ρομά» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τρολαρίσματα και το facebook δεν κουκουλώνονται τα εκρηκτικά προβλήματα των Νοσοκομείων. Η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει.

Γιατί τρώμε ξύλο από συνοδούς και ασθενείς;

Τελευταίο τραγικό συμβάν χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ χθες το βράδυ στις 10 υπάλληλος προσωπικό ασφαλείας έφαγε άγριο ξύλο από δύο μεθυσμένους Ρομά και από καθαρή τύχη ζει.

Οι δύο Ρομά είχαν ασθενή στο ΤΕΠ. Έκαναν φασαρία και όταν τους είπε να ηρεμήσουν τον ακινητοποίησε ο ένας και ο άλλος τον έκανε μαύρο στο ξύλο. Έσπασαν και τις τζαμαρίες του ΤΕΠ.

Εκλήθη η αστυνομία και τους συνέβαλε.

Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος γιατί είναι ανήλικος και ο άλλος οδηγείται σήμερα να δικασθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το Νοσοκομείο έχει μόνο 8 άτομα προσωπικό ασφαλείας, ένας σε κάθε βάρδια. Εφημερεύει καθημερινά και το Νοσοκομείο είναι απομονωμένο μέσα στο δάσος.

Και μη χειρότερα!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης δύο άγνωστοι σε κατάσταση μέθης ξυλοκόπησαν έναν φύλακα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, μπροστά στα μάτια παιδιών ασθενών και των συνοδών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.