Βούλγαροι συνελήφθησαν στην Ελλάδα με χιλιάδες ναρκωτικά χάπια των τζιχαντιστών

Βούλγαροι συνελήφθησαν στην Ελλάδα με χιλιάδες ναρκωτικά χάπια των τζιχαντιστών

Ένας μεγάλος αριθμός χαπιών Fenetilin (Captagon) που είναι γνωστά ως «ναρκωτικά των τζιχαντιστών» συνελήφθησαν την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, ανέφεραν οι τοπικές αρχές, γράφει η βουλγαρική Trud.

Οι Βούλγαροι ηλικίας 31, 34 και 58 ετών συνελήφθησαν και παραμένουν υπό κράτηση με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς 369.545 χαπιών στη χώρα.

Η αστυνομία λέει ότι έχουν φθάσει στο λιμάνι με δύο αυτοκίνητα, εισερχόμενα στη χώρα από τον συνοριακό σταθμό Βουλγαρίας Ελλάδας, Κούλατα, σύμφωνα με το βουλγαρικό κανάλι 3.

Το Fenetilin είναι ένα είδος αμφεταμίνης, που έπαιρναν οι τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Συρία και το Ιράκ, γράφει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.