ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θήβα: Τσιγγάνοι πετούσαν πέτρες από γέφυρα κατά διερχόμενων αυτοκινήτων!

Θήβα: Τσιγγάνοι πετούσαν  πέτρες από γέφυρα κατά διερχόμενων αυτοκινήτων!

Για περισσότερο από μισή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί της Θήβας. Αφορμή μία ακόμη επίθεση από τσιγγάνους με πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα, ότα σύμφωνα με πληροφορίες 30 περίπου τσιγγάνοι πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα από τη γέφυρα του τρόμου προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο συνολικά οχήματα.

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των τσιγγάνων που ακολούθησε.

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο κατάφεραν έγκαιρα να αντιληφθούν τη νέα επίθεση, να κατευθυνθούν προς τη γέφυρα και το ακινητοποιημένο επιβατικό και κυριολεκτικά να φυγαδεύσουν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρις ότου οι τσιγγάνοι δεχθούν να εγκαταλείψουν την γέφυρα!

Αγανακτισμένοι οδηγοί αποκλεισμένοι στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς, καθ όλη τη διάρκεια του συμβάντος απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Πηγή: tvstar.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.