ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μπογκοτά» η Αττική: Απόπειρα δολοφονίας στην λεωφόρο Ποσειδώνος – Πυροβόλησαν 5 φορές επιχειρηματία (upd)

«Μπογκοτά» η Αττική: Απόπειρα δολοφονίας στην  λεωφόρο Ποσειδώνος – Πυροβόλησαν 5 φορές επιχειρηματία (upd)

(Ανανέωση 22:45) Απόπειρα δολοφονίας φαίνεται πως είναι τελικά οι πυροβολισμοί που «έπεσαν» στην Ποσειδώνος το Σάββατο το βράδυ, με θύμα έναν επιχειρηματία και όχι τυχαίο γεγονός τσακωμού, αλλά και πάλι αυτόν δεν αλλάζει σε τίποτα το θέμα της εγκληματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για διένεξη για μια προτεραιότητα στον δρόμο, με τον έναν από τους δύο εμπλεκόμενους να πυροβολεί.

Ωστόσο τελικά πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας, η οποία έγινε έξω από κατάστημα της οδού Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές τον επιχειρηματία, ο οποίος βρισκόταν εκεί.

Τελικά μια σφαίρα τον βρήκε στον γλουτό, και γι αυτό νοσηλεύεται.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή, και μάλιστα γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον του θύματος, η οποία θεωρείται ηθικός αυτουργός της απόπειρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα καταζητείται άντρας που φέρεται να έχει πολύ στενή σχέση με την γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.