Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς στη Βούλα – Συλλήψεις, προσαγωγές & τραυματίες

Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς στη Βούλα – Συλλήψεις, προσαγωγές & τραυματίες

Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα στη Βούλα μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Η αστυνομία δέχτηκε αρχικά κλήση για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα 10-12 στην Βούλα.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο ήταν 10-15 νεαροί που άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και μάλιστα ένας επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Eπειτα οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, έναν από αυτούς, ευτυχώς ελαφρά

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να προβούν σε καμία ενέργεια: όταν έφτασαν στην οδό Πλαπούτα δέχθηκαν αμέσως την επίθεση.

Μόλις οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, δόθηκε σήμα για ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν περίπου 30 αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων στα επεισόδια ατόμων, ορισμένα εκ των οποίων, μάλιστα, προσπάθησαν να διαφύγουν, πηδώντας μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές, η συμπλοκή των νεαρών αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους, φέρεται να κατοικεί στην πιολυκατοικία της Πλαπούτα 10-12.

Στη σημείο του επεισοδίου έσπευσε και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε:

«Καμία περιοχή δεν είναι “άκακη”. Πολλά από τα άτομα που κινούνται στον χώρο των γνωστών-αγνώστων, είναι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών».

Οι συλληφθέντες και οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι δράστες φέρονται να είχαν στην κατοχή τους εκτός από τα ρόπαλα, μαχαίρια και γκαζάκια.

Τρεις από αυτούς έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XPupXSHZtZM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.