ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξάρχεια: Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε πεζό – Τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν

Εξάρχεια: Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε πεζό – Τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν

Δεν σταματά λεπτό η παραβατικότητα στα Εξάρχεια. Και δεν είναι μόνο οι επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που αποτελούν πλέον «συνήθεια» κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου, αλλά και τα κρούσματα μέρα μεσημέρι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και την Κυριακή το μεσημέρι. Σε διασταύρωση στα Εξάρχεια, ομάδα μοτοσικλετιστών επιτέθηκε σε πεζό, τον πέταξαν κάτω και τον κλωτσούσαν. Κάποιοι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι οι δράστες είναι μέλη ομάδων που έχουν μοιράσει τις «πιάτσες» για τη διακίνηση ναρκωτικών, άλλοι αναφέρουν πως πρόκειται για αντιεξουσιαστές.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου», τονίζουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων. «Καθημερινά βλέπουμε τέτοια πράγματα από τα μπαλκόνια μας», υπογραμμίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες νωρίτερα, τα Εξάρχεια είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης για ένα ακόμη βράδυ. Ομάδα που βγήκε από το Πολυτεχνείο πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Πατησίων. Τα επεισόδιο κράτησαν περίπου 1,5 ώρα και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, από τις βόμβες μολότοφ και τα χημικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.