ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο προσφυγόπουλο που το «πλάκωσε» μεταλλική πόρτα

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο προσφυγόπουλο που το «πλάκωσε» μεταλλική πόρτα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μεταλλική πόρτα έπεσε πάνω σε 4χρονο προσφυγόπουλο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στα Βρασνά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έκανε γνωστό το ΕΚΑΒ, το άτυχο αγοράκι παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, φέρεται να έπαιζε με συνομήλικούς του σε εξωτερικό χώρο και κάποια στιγμή φαίνεται πως κρεμάστηκε από συρόμενη μεταλλική πόρτα.

Εκτιμάται ότι από τη πίεση που άσκησε το προσφυγόπουλο στην πόρτα αυτή αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να το τραυματίσει θανάσιμα. Κατά πληροφορίες, το αγοράκι διέμενε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της περιοχής της Θεσσαλονίκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται από τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.