ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Α.Λυκουρέζος και Θ.Παναγόπουλος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Α.Λυκουρέζος και Θ.Παναγόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την μαραθώνια απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Ο κ. Λυκουρέζος προσήλθε στο γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, με αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής. Η απολογία του διήρκησε έξι ώρες.

Στην απολογία του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αντέκρουσε τις μαρτυρικές καταθέσεις και αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, μέσω υπομνήματος που κατέθεσε.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε λόγο για σκευωρία υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν επικοινώνησε με τους Αλβανούς κρατούμενους που φέρονται να εκβίαζαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και δεν τους επισκέφθηκε ποτέ στις φυλακές.

Αρνήθηκε, ακόμη, ότι ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο, ώστε να μην παρασταθεί ως πολιτική αγωγή ο εντολέας του, δικηγόρος Αντωνόπουλος, που είχε κατηγορήσει τον κ. Φλώρο, ότι έδωσε την εντολή για την δολοφονία του.

Από την πλευρά του ο δεύτερος κατηγορούμενος Θεόδωρος Παναγόπουλος στο δικό του υπόμνημα ανέφερε ότι σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ δεν αναφέρεται το όνομα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Εφετείο από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά του κ. Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μαρίνα Λυκουρέζου και Ιάσονας Λυκουρέζος αλλά και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη Μάρθα Κουτουμάνου και η κόρη της Ζένια Μπονάτσου, φυσικά η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη αλλά και συνεργάτες και συνάδελφοί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.