«Βόμβα» στα θεμέλια του ιατρικού κόσμου – Παιδίατρος συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη ασθενή!

«Βόμβα» στα θεμέλια του ιατρικού κόσμου – Παιδίατρος συνελήφθη για ασέλγεια σε 8χρονη ασθενή!

«Βόμβα» στα θεμέλια του ιατρικού κόσμου και της κοινωνίας της Θήβας προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 60χρονος παιδίατρος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας επειδή φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις σε ένα 8χρονο κορίτσι, την ώρα που το εξέταζε στην Παιδιατρική κλινική του τοπικού νοσοκομείου!

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της Μ. Τρίτης από το ίδιο το ανήλικο κορίτσι, που εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του η οποία το περίμενε έξω από το εξεταστήριο, ότι ο γιατρός την έβαλε να θωπεύσει στα γεννητικά του όργανα! Έξαλλη η γυναίκα, κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό και, όταν η κόρη της επιβεβαίωσε όσα έγινε σε παιδοψυχολόγο που την εξέτασε, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γιατρού με αποτέλεσμα να συλληφθεί το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 60χρονου “υπηρέτη του Ιπποκράτη” σχηματίζεται δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κάτω των 10 ετών και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών. Για την σοκαριστική υπόθεση έχει ενημερωθεί ο τοπικός και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.