Συνεχίζεται το θρίλερ ομηρείας στη Νέα Σμύρνη-Ένας 35χρονος απειλεί να σκοτώσει τον πατέρα του (φωτό) (upd2)

Συνεχίζεται το θρίλερ ομηρείας στη Νέα Σμύρνη-Ένας 35χρονος απειλεί να σκοτώσει τον πατέρα του (φωτό) (upd2)

Ένας 35χρονος άνδρας, σε κατάσταση αμόκ, κρατά όμηρο στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 30, στη Νέα Σμύρνη, τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος έχει στην κατοχή του μαχαίρι, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ νωρίτερα κρατούσε όμηρο και τη μητέρα του, η οποία ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει.

Στο σημείο βρίσκονται εδώ και αρκετές ώρες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ψυχολόγοι, οι οποίοι προσπαθούν να τον συνετίσουν να αφήσει το μαχαίρι και να παραδοθεί.

Για την ώρα φαίνεται πως ο άνδρας είναι ανένδοτος και στο σημείο έχει φτάσει και η ΕΚΑΜ, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο αν δεν παραδοθεί, να εισβάλλουν στο σπίτι.

Ο 35χρονος είναι γνώριμος στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν, ενώ όπως αναφέρουν γείτονες, ακούν καθημερινά καυγάδες του άνδρα με την οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.